animation

Tijdens een exclusieve avond op de driedaagse Modern Hospitality Show van VENUEZ in Antwerp Expo zette Coeur Catering het elderflower likeurmerk St. Germain op de stand van Bacardi-Martini – letterlijk – in de bloemetjes. Tijdens de receptie voor 1200 gasten in opdracht van Boris Agency serveerden ze op bloemen geïnspireerde hapjes die de drank op basis van vlierbloesem nog meer tot zijn recht deden komen.

#pioneeringspirits #borisagency


18.03.2019

Foodsavers


De ‘Red Loft’ huist in een 19de eeuwse voormalige textielfabriek die werd getransformeerd in een huiselijke plek om te vergaderen of te feesten. De loft en zijn gezellige tuin vormen dan ook het uitgelezen multifunctionele kader voor zowel corporate – als privé-events.

11.02.2019

Maria Middelares Nieuwjaarsfeest


Vandaag onder een wit tapijt maar gisteren mochten we deze receptie nog verzorgen onder een staal blauwe hemel in Flanders Expo.


21.01.2019

Entrée in stijl


Speelse variant op “erwtjes en worteltjes”

 

Maak een marinade van fijngesneden sjalot (10 gr), look (5 gr), limoensap (50 ml), gember (3 cm), citroengras (2 stengels), sojasaus (60 gr), honing (40 gr), olijfolie (20 gr), sesamolie (40 gr), peper en zout.

 

Laat overnacht trekken in de koekast.

 

Snij verschillende kleuren wortel schuin in hapklare stukken en kook beetgaar in deze marinade. Haal uit en laat afkoelen.

 

Doe het zelfde met verse tuinbonen of edamamebonen.

 

Maak een dip van Griekse yoghurt en sumak. Doe dit onderaan een kommetje, schik er de groentjes op en werk af met gefruit wortellof of kiemgroenten en gepofte boekweit.

 

 

#happypeoplemakegreatfood


03.01.2019

Petites Coupures, nieuw foodconcept van Coeur Catering in Ampla House


Coeur Catering mag zich voortaan ook catering partner van de Barco One Campus noemen. Dit state-of-the-art bedrijf biedt de ideale huurlocatie voor je corporate events en bedrijfsexposés in een hedendaagse cinemaruimte binnen een innoverende omgeving.

#happypeoplemakegreatfood


01.01.2019

Happy New Year!