animation

Themafeestje in stijl en in samenwerking met A Table Events.

Interesse?
Aarzel niet om ons te contacteren: info@coeurcatering.be

#happypeoplemakegreatfood


17.09.2018

Spectacular Locations


Buikspek – nectarine – chili

Rol traag gegaard buikspek in een korst van venkelzaad en gedroogde rozemarijn. Bak krokant op de BBQ en trancheer.
Snij het vruchtvlees rond de perziken los en grill ze op de BBQ. Versnij en maak aan met fijn gesneden chili, bieslook, gehalveerde kerstomaatjes en balsamico azijn.
Laat het smaken!

#happypeoplemakegreatfood


03.09.2018

Wedding at Gaston


Asian spiced cheesecake

300 gr speculoos, vermalen + wat extra als afwerking / 100 gr ongezouten boter / gemalen kardemon / gemberpoeder / kaneelpoeder / 120 ml melk / 25 gr chaipoeder / 1 blaadje gelatine / 225 gr verse kaas / 100 gr poedersuiker / 80 ml volle room / scheutje limoensap / Rood fruit naar keuze

Meng de gecutterde speculoos met gesmolten boter en de kruiden naar smaak. Laat uitharden en cutter dan los. Druk deze mengeling aan op de bodem van een taartvorm. Verhit de melk en voeg het chai poeder toe. Week ondertussen het gelatineblaadje in wat water. Knijp het blaadje gelatine uit en voeg toe aan de melk. Laat even afkoelen. Klop de verse kaas op met het poedersuiker. Klop apart de room met het limoensap tot stijve pieken. Meng alles voorzichtig. Vul de taartbodem met deze mengeling en zet minimum 2 uur in de koelkast. Werk af met wat extra speculoos crunch en eventueel verse aardbeien en framboos.

#happypeoplemakegreatfood


20.08.2018

Hartje Italië


Zabaglione van limoncello

10 eieren / 6 doppen suiker / 3 doppen witte wijn / 3 doppen limoncello / zeste van 1 citroen / citrusvruchten voor erbij naar keuze

Scheid de eieren en hou een half eierdopje bij als maateenheid. Doe de dooiers over in een steelpannetje en voeg de overige ingrediënten (behalve het citrusfruit) erbij.
Klop het mengsel zonder onderbreken met een garde op een zacht vuurtje tot je een luchtige sabayon krijgt. Serveer met enkele partjes citrusvruchten. Geniet!

#happypeoplemakegreatfood


06.08.2018

Chefs tegen Kanker


Rode bietburgertjes

Meng 500 gr geraspte rode biet met 100 gr feta, 50 gr Parmezaanschilfers, 50 gr verkruimelde walnoten, 150 gr fijne havermout, 150 gr eieren, 10 gr bladpeterselie en peper en zout.
Vorm tot kleine burgertjes en bak krokant in de pan.

Dresseer in een hamburger broodje met guacamole, gepekelde rode ui en wat rucola. Smakelijk!

#happypeoplemakegreatfood


23.07.2018

Dans le coeur de Paris