animation

Wie maar niet genoeg krijgt van de huiselijke sfeer van onze zomerbar RestoRed, moet maar één deur verder afzakken. Om de hoek huist Studio 17, onze sfeervolle Bed & Breakfast die overnachting biedt aan twee tot acht personen. De ideale uitvalsbasis voor een last-minute vakantie in eigen land. Elke studio heeft een eigen ingang, eigen keuken, een afgesloten terras en privé parkeerplaats. Alle ruimtes worden na elk verblijf zorgvuldig schoongemaakt, verlucht en gedesinfecteerd. Dankzij de intieme setting van onze kleinschalige B&B kan u ook in de huidige omstandigheden met een gerust hart genieten van een luxueuze overnachting in het Gentse.

Reserveren kan hier.


04.08.2020

Zalig zomeren in eigen land


Vegan pancakes à la STAMcafé

Meng voor het pannenkoekenbeslag 250 gr kikkererwtenbloem, 250 gr amandelpoeder, 10 gr bakpoeder met een snuifje zout, kaneelpoeder en gemberpoeder.

Meng in een aparte kom 830 gr amandelmelk, 33 gr arachideolie, 80 gr Maple syrup en het merg van 1 vanillestokje.

Voeg de vochtige ingrediënten bij de droge en laat een half uurtje staan.

Bak de pannenkoekjes in plantaardige olie en serveer met rood fruit en whipped soy cream.


25.06.2020

STAMCafé en Gaston 7/7 open!


Red Loft transformeert de komende periode tot RestoRed. De zonovergoten tuin en verkoelende living zijn vanaf 24/6 de backdrop voor een ongedwongen apéro of sfeervolle bbq. Ideaal voor een intiem onderonsje onder vrienden en familie of een  sfeervolle afterwork onder collega’s. RestoRed is doorlopend open voor een hapje of een drankje van woensdag tot en met zondag van 16u tot 22u. Wees er snel bij en reserveer via www.redloft.be.

 


17.06.2020

STAMCafé open vanaf 19/6


Mocht u het gemist hebben, sinds 9/6 staan de deur, trap en lift naar ons dakterras méér dan wagenwijd open. Goed nieuws voor wie nog geen plaatsje kon bemachtigen of nog even in zijn eigen kot zomert: we breien vanaf 17/6 een verlengstuk aan onze gesmaakte take-away. Niet enkel op vrijdag, maar elke dag. Neem een kijkje op www.gaston-gent.be/reservatie en maak uw keuze uit ons wisselende take-away menu: wij zetten uw bestelling klaar op Gaston tussen 17u en 19u. Best of both worlds, nietwaar?

 


15.06.2020

Coeur Catering back in business & corona-proof


Vanaf dinsdag 9/6 verwelkomt rooftop bar & restaurant Gaston u opnieuw op het meest zonovergoten terras van Gent. Om ons dakterras en restaurant veilig en gezellig te houden, doen we dit 7/7 van 12 tot 22. Méér dan welkom voor een huisgemaakte aperitief, lichte lunch of uitgebreid diner à la Gaston. Let op: reserveren is verplicht via www.gaston-gent.be/reservatiePS: Wordt ons kot te klein? Vanaf 22/6 is ook onze take-away terug van de partij. Tot héél snel!

11.05.2020

Gaston komt uit zijn kot! Takeaway & delivery op vrijdag