Gelukkig kwamen Cécile en Jens terug op hun beslissing om niet deel te nemen aan de wedstrijd van Coeur Catering.
Cécile en Jens gingen nog een paar jaar wachten met hun trouwfeest, aangezien trouwen duur is. Maar dan zag het koppel op Instagram dat Coeur Catering een gratis trouwfeest ter waarde van 15.000 euro weggaf. De Gentse cateraar deed dat om het twintigjarige bestaan te vieren. “Wij winnen dat soort dingen toch nooit”, dachten Cécile en Jens. Dus lieten ze de actie eerst aan zich voorbijgaan…
Dat draaide wel even anders uit toen ze daarop terugkwamen…
Geluksvogels Cécile en Jens krijgen huwelijksfeest van 15.000 euro cadeau
Om 20 jaar Coeur Catering en 10 jaar rooftop bar Gaston te vieren gaven we een huwelijksfeest cadeau ter waarde van 15.000 euro. Dit verliep via de wedstrijd “Liefde in Smaken” waar meer dan 20 potentiële koppels aan hebben deelgenomen. De wedstrijd werd na een moeilijke beraadslaging door de jury uiteindelijk gewonnen door Cécile en Jens die ondertussen kunnen terugblikken op een exclusieve winterwedding op Gaston.
PINX LGBTQIA+ filmfestival
29 januari gaat PINX, het LGBTQIA+ filmfestival opnieuw van start in de Gentse Sphinx. Vijf dagen lang vieren we de queer community en hun verhalen op het grote scherm en dat met een ijzersterk progamma dat je online kan terugvinden.
Coeur Catering blijft zich inzetten voor een inclusieve samenleving en bedrijfsvoering en is dan ook trotse partner van dit festival dat ondertussen een gevestigde waarde is geworden in Gent én Antwerpen.
Wees er op tijd bij en reserveer je tickets via de website.
Cheers to 2025 with UGENT
Het culinaire jaar is opnieuw vliegend van start gegaan met onder andere de nieuwjaarsreceptie voor Universiteit Gent in het UFO die we voor het 5de jaar op rij mochten verzorgen in samenwerking met OVAL en dat voor 1.200 gasten.
OVAL en Coeur Catering delen dezelfde duurzame waarden: OVAL is #BCorp gecertifieerd en Coeur Catering zal dat ook in 2025 worden.
Het is dan ook geen toeval dat UGent kiest voor deze samenwerking en we een 90% plantbased menu mochten voorstellen dat door iedereen gesmaakt werd en door ons top team met de glimlach werd aangeboden.
Recept voor Coeur Caterings Trifle
- Start met het maken van een klassieke quatre quarts cake. Klop 250 gr zachte boter op. Voeg 250 gr suiker, 250 ml eieren en 250 gr zelfrijzende bloem toe. Doe dit mengsel in een beboterde cakevorm en bak 1 uur op 170°C. Laat afkoelen.
- Maak ondertussen een mengeling van mascarpone en verse vanille. Eventueel licht gezoet met bloemsuiker.
- Kies een mooi doorzichtig glas en bouw het dessert op in laagjes.
- Start onderaan met de cake. Breng daarop de mascarponemix aan en werk af met blokjes kaki.
- Voeg vlak voor het serveren een crumble van shortbread of andere koekjes toe.
Recept voor guacaNOle
Onze low-CO2 impact guacamole zonder avocado’s naar een recept van de Vlaamse groentechef Seppe Nobels. Op basis van lokale knolselder in plaats van overzeese avocado’s als milieubewust alternatief.
- Verwarm de oven op 200°C.
- Leg er de volledige ongeschilde knolselder in en pof tot ze volledig gaar is. Ontdoe de knolselder van zijn schil.
- Infuseer melk met look, rozemarijn, tijm en kruidnagel. Zeef deze infusie en hou opzij.
- Mix olijfolie met bieslook, kervel en dragon tot een groene kruidenolie en hou opzij.
- Mix ten slotte de knolselder en breng op smaak met peper, zout, citroensap, de groene kruidenolie en melkinfusie.
- Te serveren met grissini, wonton crackers of op een toastje.
Coeur Catering zet zich in voor een groenere toekomst! 🌱
Samen met Go Forest hebben we al 6.000 bomen geplant in Madagaskar. Maar we stoppen niet hier: onze ambitie is helder en krachtig – tegen 2030 willen we 20.000 bomen realiseren.
Met deze inspanningen dragen we bij aan een gezondere planeet en ondersteunen we de biodiversiteit in kwetsbare regio’s. Duurzaamheid zit in ons DNA, en we zijn trots om deel te zijn van een initiatief dat niet alleen vandaag impact heeft, maar ook voor toekomstige generaties.
Doe mee en maak samen met ons een verschil! 💚
Onderneming van het Jaar bestaat 30 jaar!
Gisteren mocht X-FAB uit handen van Zijne Majesteit de Koning de prijs voor Onderneming van het Jaar 2024 – georganiseerd door EY en De Tijd – in ontvangst nemen. Proficiat!
Maar er stonden ook andere winnaars op het podium in Brussels Expo: dit top team van Coeur Catering stond twee dagen na elkaar in voor een High End walking dinner voor meer dan 2.500 VIP’s. Dat doen ze al 7 jaar op een rij en daar kunnen wij als catering onderneming alleen maar bijzonder trots op zijn: happy people make great food!
Filmfestival Oostende rolt de rode loper uit voor Coeur Catering.
Coeur Catering mocht al een paar jaar instaan voor de catering op het Gala van de Ensors in Kursaal Oostende.
Omdat dit werd gesmaakt wordt deze samenwerking in 2025 uitgebreid tot de VIP catering van het hele Filmfestival Oostende. Dat loopt dit jaar van 31 januari tot 8 februari en biedt een uitzonderlijke beleving waar cultuur, connectie en stijl hand in hand gaan.
Het filmfestival is ook dé gelegenheid bij uitstek om relaties aan te scherpen op een ongeziene manier en om klanten of medewerkers van uw bedrijf op een verrassende netwerkavond te trakteren die culinair wordt opgeluisterd door yours truly.
Op kijken er naar uit u op een van deze avonden te mogen ontvangen. De verschillende mogendheden kan u via deze link bekijken.
Wedding Give Away – Coeur Catering 20 jaar. And the winner is…
Naar aanleiding van 20 jaar Coeur Catering organiseerden we de wedstrijd “Liefde in Smaken” met als hoofdprijs een gratis trouwfeest ter waarde van 15.000€ op Rooftop Gaston.
We kregen heel wat enthousiaste reacties en originele inzendingen. Daaruit koos een onafhankelijke jury drie finalisten die in een laatste battle ronde enkele opdrachten moesten uitvoeren. De spanning, emoties en ontroering waren te snijden en het was een nek aan nek race.
Er kan natuurlijk maar één winnend koppel zijn. Proficiat dan ook aan Cécile & Jens: we gaan er samen een warme Winter Wedding van maken!
Bedankt aan alle deelnemers en aan de leden van jury om er een onvergetelijke wedstrijddag van te maken!