
Ons STAMCafé maakt zich op voor een zonovergoten zomer
De site van de Bijloke is de groene Gentse oase van rust waar iedereen die aan staycation doet minstens een keer moet passeren deze zomer. Meerdere keren kan natuurlijk ook! Het is heerlijke toeven in onze strandstoelen aan de vijver in het zonnetje of in de frisse schaduw onder de grote boom op ons terras. In de week serveren we dagelijks een heerlijk lunchbuffet en in het weekend een onbeperkte brunch voor foodies en friends!
En de middeleeuwse tuin is veel meer dan enkel het STAMcafé. Leg je languit in het gras onder een van de oude appelbomen terwijl je geniet van al het lekkers uit de picknickmanden die je vooraf kan reserveren en meenemen in de tuin op een dekentje of in een van de bootjes die vertrekt aan de Bijlokekaai. Picture perfect wordt zo een Picknink perfect deze zomer.
30.06.2023
Rooftop Gaston was al een pop-up nog voor het woord pop-up bestond. Het is de moeder aller rooftops en is elke zomer opnieuw the place to be om te lunchen en dineren met zicht op Gent. Het nieuwe menu staat ondertussen online en biedt naast de vele klassiekers heel wat vegetarische en vegan gerechten omdat we ook op Gaston duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.
Je kan je gewoon ook neervlijen op een van de strandstoelen en een cocktail drinken of je vrienden uitdagen voor een spelletje petanque op hoog niveau (de vierde verdieping meer bepaald).
Gaston is er deze zomer van 3 juli tem 31 augustus en dat 7 dagen op 7 voor lunch, afternoon drinks en diner op het terras in de zon bij goed weer of binnen in het oude feestlokaal van deze voormalige katoenfrabiek als het te warm of te nat wordt… we zijn op alles voorbereid maar vooral op jouw komst. Reserveren doe je best vooraf en hier!
24.05.2023
Recept voor lauwe radicchio salade met butternut pompoen en geroosterde druivendressing:
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
20.03.2023
In onze kernactiviteit om mensen, onze planeet en goed eten met elkaar te verbinden, proberen we om het juiste gewicht in de schaal te leggen.
Zo kozen we er bewust voor om onze brownie vegan te maken. In het nieuwe plant-based recept vervangen we de 500gr dierlijke boter per brownie met Violife.
Wat maakt dat nu voor verschil, vraag je je af? Het antwoord voor 500 brownies per jaar, is 3.4 ton CO2 emissie.
Als je weet dat je voor één ton CO2 uitstoot zo’n 3 keer om de aarde fietst op je elektrische fiets of 16.000 km met de trein reist, dan maakt elke verandering mee het verschil.
Wil je graag weten op welke manieren we nog impact willen maken? Lees er alles over in ons e-Coeur verhaal.
Healthy Planet, Great Food want duurzaamheid zit vervlochten in het DNA van Coeur Catering.
03.01.2023
Cheers! Op een veelbelovend en majestueus 2023 gevuld met onvergetelijke events die baden in gemoedelijke ambiance, good vibes en exquise catering. Wij hebben er alvast zin in!
30.12.2022