animation

Naar aanleiding van de coronapandemie zet Coeur Catering met een zwaar hart al zijn activiteiten integraal stop en dit (voorlopig) tot 5 april 2020. Tijdens deze periode blijven we telefonisch en per mail bereikbaar en staan we allesbehalve stil. We gaan aan de slag met uw nieuwe aanvragen en herwerken bestaande voorstellen. Achter de schermen en in culinaire quarantaine maakt onze chef gretig gebruik van deze gelegenheid om nieuwe succulente creaties te ontwikkelen. Ook het dakterras van Gaston krijgt, net als de tuin van Red Loft, een fikse opfrisbeurt. Tot slot wordt de b&b Studio 17 in een fris, nieuw lentejasje gestoken.

Om onszelf de nodige ademruimte te bieden, staan we sneller dan ooit klaar om met uw nieuwe aanvragen aan de slag te gaan. We kunnen ze nu meer dan ooit gebruiken. Als we met ons allen samen de maatregelen naleven, we will #savethesummer. Samen op het opgefriste zonovergoten dakterras van Gaston. Vroege vogels kunnen nu alvast een plaatsje in de zon reserveren via de volgende link. Wie nu een waarde- of cadeaubon koopt t.w.v. minstens 75 euro, krijgt er nog eens een gratis aperitief bovenop.


Meer info? Eén adres: info@coeurcatering.be


09.03.2020

Coeur x Rhode


Coeur Catering gaat al meer dan tien jaar prat op een duurzaam culinair verhaal op maat. Veggie, biologisch en lokaal. Deze visie trekken we door naar een ambitieus, concreet actieplan dat sinds 2018 in werking is. In onze tweewekelijkse blogposts doen we elk actiepunt stap voor stap uit de doeken.

Actiepunt N°5: Coeur Catering wil plastic beperken en slimme alternatieven aanbieden. PET maakt plaats voor duurzame oplossingen: glazen flessen, SodaStream of eenvoudigweg kraantjeswater al dan niet met een smaakje. Alle rietjes zijn recycleerbaar. Waar er plastic aan te pas komt, wordt er gekozen voor aankoop in grote oplage. Ook op verplaatsing wordt het afval gesorteerd.


30.01.2020

Van Eyck. Een optische revolutie


Coeur Catering gaat al meer dan tien jaar prat op een duurzaam culinair verhaal op maat. Veggie, biologisch en lokaal. Deze visie trekken we door naar een ambitieus, concreet actieplan dat sinds 2018 in werking is. In onze tweewekelijkse blogposts doen we elk actiepunt stap voor stap uit de doeken.

Actiepunt N°4: Minimum 40% van het aanbod van Coeur Catering is resoluut vegetarisch. Vis, groenten en fruit is steeds seizoensgebonden en, waar mogelijk, biologisch. Chocolade en koffie zijn steevast afkomstig uit eerlijke handel. Wanneer er een lokale variant voorhanden is, krijgt dit alternatief voorrang. Wijnen en schuimwijnen zijn van Europese makelij.


03.01.2020

Recept N°45


Coeur Catering gaat al meer dan tien jaar prat op een duurzaam culinair verhaal op maat. Veggie, biologisch en lokaal. Deze visie trekken we door naar een ambitieus, concreet actieplan dat sinds 2018 in werking is. In onze tweewekelijkse blogposts doen we elk actiepunt stap voor stap uit de doeken.

 

Actiepunt N°3: Waar en wanneer het kan, levert en verplaatst Coeur Catering zich per fiets, in samenwerking met Cargo Velo. Je fiets herstellen kan als medewerker ter plaatse in het atelier. Het eigen wagenpark wordt verjongd met het oog op een lager verbruik en Coeur Catering anticipeert op de elektrische wagen door de installatie van elektrische laadpunten.


18.12.2019

Recipe N°44


Ain’t no party like a private party. En al zeker niet wanneer Coeur Catering de handen in mekaar slaat met event agency suprême Clouds. Keer op keer zorgt deze mix voor een unieke culinaire en conceptuele kruisbestuiving, gegarandeerd voor een spetterend feest. On to the next one!


29.11.2019

E-Coeur N°2: Van food waste naar Foodsavers