animation

Heel even ontsnappen aan de drukte van het Gentse stadscentrum? Ontbijt, brunch, lunch, zoete zondes of apéro… STAMcafé is van alle culinaire, genotzalige markten thuis en gelegen in de zalig groene oase van het Bijlokecentrum. ​​​​

Al kennisgemaakt met de onweerstaanbare buffetformules? Van maandag tot vrijdag, geniet je er ‘s middags van een genereus lunchbuffet, geschikt voor jong en oud, waar ieder zijn gading vindt. Pittige tapenades, heerlijke salades, warme gerechten, versgebakken brood en dagverse soep, steevast met keuze tussen vlees, vis, veggie en vegan. Aanschuiven kan elke weekdag, behalve woensdag. ​​​​​​​​​​​​​​​​

Crispy croissants, overheerlijke pannenkoekjes, diverse salades, eitjes en dagverse soep… Na een bezoekje aan ons goedgevulde brunchbuffet op zaterdag en zondag, ga je zelden of nooit met honger naar huis.

​​​​​Photo credit: @Lucid


17.08.2022

Duurzaamheid primeert bij Gaston


Feestdag, da’s ook een beetje zondag. En dus serveert STAMcafé op 15 augustus ook zijn heerlijke brunchbuffet! Wat mag je verwachten? Een verrukkelijke waaier aan brood, koffiekoeken, eitjes, yoghurt met allerhande toppings, pancakes of wafels, charcuterie en kazen, frisse salades, soep en hartige gerechten, met een ruime keuze aan vis, vlees, veggie en vegan.

Reserveer nu je plekje via 0493 40 13 80 of via stamcafe.gent. Tot dan?


01.08.2022

Gare Maritime


Droom je van een memorabel trouwfeest op een unieke locatie? Dat treft: bij ons heb je keuze uit een rijke waaier aan originele, verrassende locaties. Voeg daar onze heerlijke keuken en enthousiaste ploeg aan toe, en je bent aardig op weg naar een onvergetelijke trouwdag!​​​​​​​​ Ontdek hier al onze locaties.

​​​​​​​​Photo credit: @carte.blanche.je ​​​​​​​​
​​​​​​​


11.07.2022

Proef Gastons heerlijke zomermenu


Aftellen geblazen! Komende maandag opent #rooftopgaston opnieuw de deuren van zijn zonovergoten dakterras, inclusief strand, petanquebaan en indrukwekkend uitzicht. Nu regent het nog, maar op 4 juli belooft de zon volop te schijnen op #rooftopgaston. Kan je ook niet wachten? Reserveer nu je tafeltje.

We verwelkomen je twee maanden lang van maandag tot vrijdag op onze iconische rooftop, voor een lichte lunch of een uitgebreid diner à la Gaston. Bij mooi weer op ons ruime dakterras, en bij wisselvallig weer in de gezelligheid van ons eigenzinnige restaurant binnen, inclusief zicht op de Gentse binnenstad en haven. Doorlopend ben je welkom voor drinks en bar bites op het strand, aan de bar of aan de petanquebaan. Anders gezegd, ongeacht de weersvoorspellingen, bij Gaston kan je ‘s middags en ‘s avonds terecht voor culinair en ander vertier, binnen én buiten. Reserveren doe je via www.gaston-gent.be.


21.06.2022

Vier de zomer met onze heerlijke picknickmanden


Gaston heeft van 4 juli tot en met 31 augustus weer heel wat lekkers in petto! Het nieuwe zomermenu ontdek je op de website. Wat schaft de pot? Verwacht je aan Gastons hedendaagse benadering van Belgisch-Franse klassiekers, met een extra focus op duurzaamheid. Zo suggereert de chef een brede waaier aan veggie en vegan en ligt het accent op lokaal en biologisch.

Ook dit seizoen kan je van maandag tot vrijdag bij Gaston terecht voor de fameuze signature dishes, zoals de populaire vol-au-vent, de genereuze garnaalkroketten en de overheerlijke vegan burger. Laat je daarnaast verrassen door de nieuwkomers van chef Wim, die naar goede gewoonte een gevarieerde waaier van eigentijdse Belgisch-Franse gerechten met een hoek af serveert. Wie graag uitgebreid aperitieft, heeft ook dit seizoen een uitgebreide keuze aan bar bites.

Sta je nu al te trappelen van ongeduld ;-)? Reserveer hier alvast je tafel. Gaston aanvaardt reservaties tot 20 personen, dus ook groepen zijn meer dan welkom. Tot binnenkort, op het dak van Gaston!


06.06.2022

Coeur Catering steunt Go Forest