animation

Op werkdagen, behalve op onze sluitingsdag op woensdag, kan je bij STAMcafé terecht voor een heerlijk lunchbuffet met voor elk wat wils. Benieuwd wat de pot schaft? Denk aan grootmoeders keuken met een hedendaagse twist en lokale insteek. Ons lunchbuffet suggereert diverse spreads en maaltijdsalades, een broodbuffet, verse soep en een waaier aan dagverse, warme gerechten. We kiezen resoluut voor veel veggie, maar serveren ook enkele gerechten met vlees of vis. Heb je specifieke allergenen of dieetwensen, dan vermeld je dit best bij je reservatie. Kinderen jonger dan drie eten gratis mee, van drie tot twaalf jaar rekenen we 8 euro en volwassenen betalen 18 euro.

 


27.11.2021

Exclusief diner aan huis


Bij STAMCafé pakken we voortaan uit met een nieuwe brunchformule. Je kan er elk weekend terecht voor een heerlijk gevarieerd brunchbuffet aan 35 euro, met een lekkere waaier aan warme en koude gerechten, ruime keuze uit hartigs en zoets, steevast lokaal en veggie geënt.

Het brunchbuffet serveert wekelijks een verrassende variatie van brood, koffiekoeken, eitjes, yoghurt met allerhande toppings, pancakes of wafels, charcuterie en kazen, frisse salades, verse warme gerechten en soep. Een warme drank naar keuze en sinaasappelsap zijn eveneens inbegrepen in de prijs.

We werken in 3 shifts: van 9u tot 11u voor de vroege vogels, van 11u15 tot 13u15 voor de doorwinterde brunch aficionados en van 13u30 tot 15u30 voor de uitslapers.

Wie specifieke allergenen of wensen heeft, mag die steeds signaleren bij de reservatie. Kinderen onder 3 jaar eten gratis mee, van 3 tot 12 jaar rekenen we 15 euro.

Tot snel?


25.11.2021

Press days at Turbulence


Met een fris streepje kleur transformeert onze chef zelfs het meest uitgepuurde voorgerecht in een memorabel kunstwerkje boordevol smaak! Als liefhebber van duurzaam, lokaal en ethisch, maakt ons keukenteam er bovendien een sport van om gastronomie als de beste met deontologie te verenigen.


16.09.2021

Coeur Catering werkt samen met Go Forest om ecologische visie verder kracht bij te zetten


Je kan nog tot het einde van de maand terecht op bij onze vrienden van Gaston Rooftop Bar & Restaurant voor een lunch of diner met heerlijke Belgisch-Franse huisklassiekers – of om simpelweg gezellig te aperitieven met een onbetaalbaar uitzicht over de Gentse skyline.

Vanaf september kan je bij Gaston terecht om er je bedrijfsreceptie, trouwfeest of eender welk ander evenement op poten te zetten! Zowel op het grote dakterras als in de binnenzaal met zijn authentieke, historische interieur kan je op covid-proof wijze feestvieren met z’n allen – en dat terwijl Gastons toegewijde ploeg zich ontfermt over hosting, heerlijke catering en al de rest.


04.08.2021

Coeur Catering wordt vaste huiscateraar van Muziekcentrum De Bijloke


Onze vrienden van Gaston Rooftop Bar & Restaurant gaan met optimistische blik het post-covid tijdperk tegemoet! De hele zomer lang kan je zeven dagen op zeven terecht bij Gaston om smakelijk te lunchen of te dineren, of om simpelweg te borrelen bij een adembenemend uitzicht – en dat wel doorlopend van 12u tot 22u.

Doorheen het hele jaar fungeert Gaston als een van de gesmaakte eventruimtes van Coeur Catering voor trouwfeesten, corporate events, babyshowers en veel meer. De locatie beschikt zowel over een zonnig dakterras met buitenbar en table d’amis als over een authentieke feestzaal met historisch interieur.

De binnenruimte is overigens uitgebreid met een nieuwe living room voor intimistische evenementen in de unieke setting van de vroegere watertoren, intussen bekroond tot beschermd monument. Last but not least beschikt Gaston nog over een andere essentiële troef: zijn toegewijde ploeg, die elk event van a tot z helpen inkleden met een verfijnde, persoonlijke toets – tot en met muziek en bloemstukken.

Kortom: dankzij zijn adembenemende locatie, heerlijke keuken en hands-on ploeg heeft de rooftop alles in huis voor een betoverende bruiloft of ander evenement in het midden van de stad.


15.06.2021

RedLoft ontpopt zich deze zomer tot RestoRed!