animation

Driekoningen, driekoningen, geef mij een nieuwe hoed … of gewoon een zalige cappuccino en een stukje versgebakken taart in je favoriete STAMcafé. Wie op 6 januari de boon vindt in hun veel te lekkere driekoningentaart, krijgt die cappuccino gratis, of een ander warm drankje naar keuze. Reserveer je tafeltje via stamcafe.gent.


02.01.2023

Happy 2023


Wij kijken voldaan terug op een fantastische editie van Filmfest Gent en klinken alvast op een even fantastische nieuwe editie in 2023! We can’t wait!


21.12.2022

Trouwen bij #rooftopgaston


Op 3 december 2022 vindt in het ICC Gent de zevende editie plaats van de HIV Ontrafelen benefietavond. We laten er het beste van onze creatieve keuken proeven ten voordele van het UGent HIV onderzoek.

Naast genieten en klinken op de gezondheid, willen UGent hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor HIV-onderzoek. Hoewel het vandaag mogelijk is om met therapie het virus te onderdrukken, is HIV nog steeds niet te genezen. Het blijft nog altijd een van de meest dodelijke virussen ter wereld. Jouw actieve steun is dus hard nodig voor de bestrijding van HIV. De opbrengst van de hele avond gaat dan ook integraal naar het UGent onderzoek tegen HIV.

Bestel hier je tickets.


22.11.2022

Bestel nu jouw takeaway feestmenu


De herfst is officieel in het land en dan smaakt niks beter dan een heerlijk versgebakken pannenkoek op een herfstige namiddag. Je hoort ons al komen: voortaan serveren we elke dag verse pannenkoeken van 14h30 tot 16h30. Komt dat proeven!

07.11.2022

Kerst- en eindejaarsmenu to take away


Gaston blijft de ideale backdrop voor om het even welk event. Op zoek naar een unieke en atypische eventlocatie? #Rooftopgaston has it all. Een zicht dat nooit verveelt, een gezellig terras met petanquebaan en een goed gerodeerde rooftopbar, maar even goed een eigenzinnige binnenruimte, mét zicht op de haven. Om nog maar te zwijgen van de onweerstaanbaar lekkere keuken die wij met Coeur Catering verzorgen, en een team dat nooit zijn glimlach kwijtspeelt. Wat heb je nog meer nodig voor een onvergetelijk event? Je kan #rooftopgaston het hele jaar afhuren voor je privé of corporate event, tot Gastons zomerpop-up terug is in juli 2023.

Photo credit: Studio Vision

 

​​​​​​​​


19.10.2022

Gent Festival Van Vlaanderen