animation

Onze vrienden van STAMcafé hebben de lokroep van de lentezon niet gemist! Om jullie met volle teugen te laten genieten van het ontluikende lenteweer, hebben ze een nieuw concept in petto: genereus gevulde picknickmanden om mee te nemen. Met deze manden kan je jezelf en je bubbel tegoed doen aan een heus culinair festijn in de buitenlucht – bijvoorbeeld op het grasveld van de Bijlokesite, op de groene oevers langs de Coupure of simpelweg in je eigen tuin.

In de propvolle manden vind je werkelijk alles om je buikje rond mee te eten: twee bagels met porchetta, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas, hummus met flatbread, hartige popcorn, cashewnoten en gemarineerde olijven en nog veel, veel meer als toetje en als drankje. Bovendien is er ook een klassiek picknickdekentje inbegrepen in de mand, zodat je picknick helemaal picture perfect is. Je kan de manden nu bestellen en afhalen bij je geliefde STAMcafé.


23.03.2021

Haal Coeur Catering in huis met Pasen!


Heuglijk nieuws: jullie geliefde STAMcafé gooit zijn deuren weer open, met tal van lekkers voor take-away en delivery in de aanbieding! Om dit nieuwe aanbod nog wat extra in de verf te zetten, wordt het café tijdelijk omgedoopt tot STAMcafay. De timing kon trouwens niet beter zijn, nu de lente zijn blijde intrede maakt en iedereen aanzet tot wandelen of fietsen door onze stad.

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je bij hen terecht voor een lekkere koffie of ovenvers gebak, om je te verkwikken tijdens je tocht langs de Bijloke of je bezoek aan het STAM – of gewoon om even met je bubbel in de open lucht te genieten van de heerlijke temperaturen. Wanneer je bij hen aanschuift moet je trouwens eens goed letten op de binnenkant van hun café: met behulp van Jaagbaar werd hun interieur namelijk op magnifieke wijze gerenoveerd!

Naast de deugddoende drankjes en gebak die je bij hen kan afhalen zorgen ze ook voor heerlijke, huisbereide gerechten die je aan je kot kan laten leveren via Deliveroo. Wat dacht je van hun eigen STAMburger, met een vegan burger, chipotle, patatas bravas en coleslaw, of een heerlijke pasta al ragu met varkensribbetjes en kalfsgehakt? Ongetwijfeld ben je nu al aan het watertanden. Als je naar iets lichters op zoek bent, hebben ze ook wat voor je! Ze raden je met graagte de bagel aan met porchetta, augurk, rucola en Parmezaan, of de Caesar salade met geroosterde kip, ei ansjovisdressing en kappertjes.


08.02.2021

Gastons Grootmoeder weet dit voorjaar van geen ophouden!


Bij Coeur Catering kijken we met rooskleurige blik vooruit naar Valentijnsdag. Om deze hoogmis voor geliefden op hartverwarmende wijze in te kleden, zorgen we voor een heerlijk driegangenmenu, Valentino in Quarantino, met zowel een klassieke als vegetarische invulling, amuses en tal van supplementen! Ben je echter happy single, van de polyamoureuze overtuiging of heb je simpelweg zin om jezelf en je bubbel culinair te laten verwennen? Niet gevreesd: ons rijkgevuld menu is voor iedereen beschikbaar, en zal bij iedereen voor een lichtpuntje zorgen tijdens deze barre wintermaand.

Wanneer je de gerechten op dit menu overloopt begin je al spontaan te watertanden: wat dacht je van de tongrolletjes in een bisque van Noordzeegarnaal, venkel en zeekraal, of de tagliata van gelakte Pluma Iberico met “Dewars 12 years” vergezeld door patatas bravas met gebrande rozemarijn? Om nog maar te zwijgen van de vegetarische bouillabaisse met venkel, zeekraal en saffraan die we voor de vegetariërs in petto hebben, of van de Valentijnsoesters die we als supplement aanbieden.

Met dit spraakmakende menu, dat zowel een klassieke als vegetarische invulling krijgt, overladen we je niet enkel met smaak: we zorgen er ook voor dat je in alle comfort en gemak het menu met alles erop en eraan in huis kan halen, zodat je enkel nog de gerechten moet opwarmen, je tafel moet dekken en je geliefde gepaaid houden. Je kan het menu afhalen aan onze Coeur Drive-in, en we geven de gerechten mee in recycleerbare verpakkingen met een menukaart en voldoende uitleg om ze thuis op je eigen tempo af te werken.

Reserveren kan t.e.m. 8 februari via info@coeurcatering.be. Afhalen gaat door op zaterdag 13 februari van 10:00 tot 18:00 en zondag 14 februari van 10:00 tot 12:00, bij de Coeur drive-in, Molenwalstraat 25A 9030 Mariakerke.


09.11.2020

Uit Gastons Grootmoeders Kookboek: Hachis parmentier met boschampignons


Na het eerste take-awaymoment afgelopen vrijdag, heeft Gastons Grootmoeder de smaak te pakken gekregen! Ze ploegt dit najaar onverstoord verder om jullie elke week heerlijke gerechten te bezorgen. Bovendien heeft ze ondertussen haar weg gevonden in onze stad: vanaf nu houdt ze niet enkel take-away op haar dak, maar levert ze ook elke vrijdag aan huis in Groot Gent.

Bij deze culinaire hoogstandjes vind je zowel vertrouwde evergreens, zoals de vol-au-vegan met krieltjes of de genereuze garnaalkroketten, als new kids on the block zoals de baldadige bitterballen van ossenstaart met pickles van Tierenteyn of de hespenrolletjes met witloof en puree. Om nog maar te zwijgen van de verrassende desserts en andere extra’s die ook op het najaarsmenu staan.

Je bestelling voor Gastons Grootmoeders Keuken kan hier geplaatst worden, en elke vrijdag tussen 17u en 20u kan je ze afhalen bij ons dakrestaurant of aan huis laten leveren in Groot Gent.

Psst: daarnaast levert Gastons Grootmoeder ook tijdens weekdagen voor bedrijven of organisaties, in omstandigheden die conform zijn aan de huidige maatregelen. Neem contact met ons op om te ontdekken wat allemaal mogelijk is!


21.10.2020

Gastons Grootmoeder weet van geen ophouden


Combineer een overvloed aan artistiek talent met een corona-proof organisatie en onze eventcatering op maat en je zal begrijpen dat het zorgeloos en zalig vertoeven is op Bijloke Wonderland! Nog tot en met 13 september kan je er genieten weldadige jazz, romantische literatuur en spraakmakend theater met de groene en historische Bijlokesite als backdrop. En bij cultuur van de bovenste plank serveert Coeur Catering dito culinaire verwennerij en frisse cocktails. Zomeren in Gent, da’s de moeite!

Nagenieten, uitrusten en bijpraten kan eveneens bij onze vrienden van het STAMcafé!


18.08.2020

Psst… Gaston blijft open tot eind september!