animation

Op 3 december 2022 vindt in het ICC Gent de zevende editie plaats van de HIV Ontrafelen benefietavond. We laten er het beste van onze creatieve keuken proeven ten voordele van het UGent HIV onderzoek.

Naast genieten en klinken op de gezondheid, willen UGent hiermee zoveel mogelijk geld inzamelen voor HIV-onderzoek. Hoewel het vandaag mogelijk is om met therapie het virus te onderdrukken, is HIV nog steeds niet te genezen. Het blijft nog altijd een van de meest dodelijke virussen ter wereld. Jouw actieve steun is dus hard nodig voor de bestrijding van HIV. De opbrengst van de hele avond gaat dan ook integraal naar het UGent onderzoek tegen HIV.

Bestel hier je tickets.


22.11.2022

Bestel nu jouw takeaway feestmenu


De herfst is officieel in het land en dan smaakt niks beter dan een heerlijk versgebakken pannenkoek op een herfstige namiddag. Je hoort ons al komen: voortaan serveren we elke dag verse pannenkoeken van 14h30 tot 16h30. Komt dat proeven!

07.11.2022

Kerst- en eindejaarsmenu to take away


Gaston blijft de ideale backdrop voor om het even welk event. Op zoek naar een unieke en atypische eventlocatie? #Rooftopgaston has it all. Een zicht dat nooit verveelt, een gezellig terras met petanquebaan en een goed gerodeerde rooftopbar, maar even goed een eigenzinnige binnenruimte, mét zicht op de haven. Om nog maar te zwijgen van de onweerstaanbaar lekkere keuken die wij met Coeur Catering verzorgen, en een team dat nooit zijn glimlach kwijtspeelt. Wat heb je nog meer nodig voor een onvergetelijk event? Je kan #rooftopgaston het hele jaar afhuren voor je privé of corporate event, tot Gastons zomerpop-up terug is in juli 2023.

Photo credit: Studio Vision

 

​​​​​​​​


19.10.2022

Gent Festival Van Vlaanderen


Coeur Catering verzorgt al meer dan 15 jaar de catering op Film Fest Gent. Ieder jaar verwelkomen we meer dan 15.000 gasten. Twaalf dagen lang ontvangt ons team gemiddeld 1.200 gasten per dag op uiteenlopende recepties and walking dinners in het VIP-tentendorp naast Kinepolis Gent. Naar goede gewoonte wordt dit majestueuze event afgesloten met de World Soundtrack Awards waar we ons eveneens over de VIP-catering ontfermen. Om het Film Fest elk jaar tot een goed einde te brengen, zetten we gemiddeld 130 medewerkers, 50 koks en maar liefst 5.000 flessen wijn in. En die catering verzorgen we niet enkel op Film Fest Gent maar een heel jaar lang op talrijke locaties in binnen- en buitenland. Smaakt dat naar meer? Neem een kijkje op coeurcatering.be en laat je verleiden om zelf met Coeur Catering een prachtig event te verzorgen. Intussen heet het team van Coeur Catering u welkom in STAMcafé Gent voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch en kan je voor en na elk concert in Muziekcentrum De Bijloke terecht voor een verfrissend drankje of succulente snack.


26.09.2022

Draag bij in de strijd tegen ontbossing


Op zoek naar een unieke en atypische eventlocatie? #Rooftopgaston has it all, al zeggen we het zelf. Een zicht dat nooit verveelt, een gezellig terras met petanquebaan en een goed gerodeerde rooftopbar. Om nog maar te zwijgen van onze enthousiaste keukenteam en ons zaalteam dat nooit zijn glimlach kwijtspeelt. Wat heb je nog meer nodig voor een onvergetelijk event?​​​​​​​​
​​​​​​​​
​​​​​​​​


11.09.2022

Hello sunshine at STAMcafé