animation

Onze vrienden van Gaston Rooftop Bar & Restaurant gaan met optimistische blik het post-covid tijdperk tegemoet! De hele zomer lang kan je zeven dagen op zeven terecht bij Gaston om smakelijk te lunchen of te dineren, of om simpelweg te borrelen bij een adembenemend uitzicht – en dat wel doorlopend van 12u tot 22u.

Doorheen het hele jaar fungeert Gaston als een van de gesmaakte eventruimtes van Coeur Catering voor trouwfeesten, corporate events, babyshowers en veel meer. De locatie beschikt zowel over een zonnig dakterras met buitenbar en table d’amis als over een authentieke feestzaal met historisch interieur.

De binnenruimte is overigens uitgebreid met een nieuwe living room voor intimistische evenementen in de unieke setting van de vroegere watertoren, intussen bekroond tot beschermd monument. Last but not least beschikt Gaston nog over een andere essentiële troef: zijn toegewijde ploeg, die elk event van a tot z helpen inkleden met een verfijnde, persoonlijke toets – tot en met muziek en bloemstukken.

Kortom: dankzij zijn adembenemende locatie, heerlijke keuken en hands-on ploeg heeft de rooftop alles in huis voor een betoverende bruiloft of ander evenement in het midden van de stad.


15.06.2021

RedLoft ontpopt zich deze zomer tot RestoRed!


Jullie geliefde STAMcafé gooit zijn deuren weer open! Bij deze kleurrijke plek middenin de Bijlokesite – een van Gents mooiste groene hartjes – kan je terecht voor een genereus en goedgevuld nieuw menuconcept, gaande van ontbijt, lunch en zoetigheden tot deugddoende hapjes en drankjes als apéro. Na afloop kan je nog even rondhangen op de Bijlokesite of kan je een stimulerend museumbezoek brengen aan de buren van het STAM.

Een ding is zeker: op hun terras kom je altijd aan je culinaire trekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de pasta al ragù met kalfsgehakt, varkensribbetjes en Parmezaanse kaas, of de vegan STAMburger met chipotle, gebrande paprika en patatas bravas? Deze doen ons alvast watertanden. Als je naar iets lichters op zoek bent, hebben ze ook wat voor je! Zo is er de bagel porchetta, augurk, rucola, Parmezaan en kappertjes. Om nog maar te zwijgen van de verrukkelijke ontbijt- en brunchgerechten die ze in de aanslag hebben!

Vanaf nu kan je elke dag – behalve woensdag – binnenspringen bij STAMcafé. Van 9u tot 17u kan je je er tegoed doen aan ontbijt, brunch en lunch, daarna ben je meer dan welkom voor apéro en enkele diner-opties. Een reservatie vooraf is niet nodig, dus je kan langskomen met je bubbel wanneer het je past!


11.06.2021

Coeur Catering is klaar voor een exuberante zomer!


De taaie ploeg van Gaston Rooftop Bar & Restaurant opent vanaf vandaag opnieuw de deuren! Omdat de ploeg jullie zo hard gemist heeft, steken ze deze zomer een tandje bij: jullie zijn zeven op zeven welkom op hun dak voor culinair en andersoortig vertier, en dat wel doorlopend van 12u tot 22u.

Jullie kunnen zich verwachten aan Gastons eigenzinnige, hedendaagse benadering van Belgisch-Franse klassiekers, met tal van vegetarische en veganistische opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vegan bouillabaisse met rouille en focaccia, of een lamscurry met sweet potato en feta? Om nog maar te zwijgen van de heerlijke hapjes, voorgerechten en desserts die ze hebben klaarstaan!

Kortom: zowel de doorwinterde vleesliefhebber, de exotische fijnproever of de fervente veganist komt aan zijn trekken dankzij Gastons gevarieerde menukaart. Bovendien worden de spijzen aangevuld met een zorgvuldig geselecteerde drankenkaart.


28.05.2021

JOBS: Coeur Catering zoekt versterking voor zijn team!


Coeur Catering, de tweede beste eventcateraar van België, breidt uit en zoekt versterking voor zijn team!

We zijn op zoek naar een sous-chef (m/v/x) voor STAMcafé, de horecapartner van het Gentse Stadsmuseum (STAM). Deze plek, genesteld in de prachtige Bijlokesite, heeft een vlotte keuken met een hecht team en serveert ontbijt, lunch en takeaway-gerechten.

Als dit je aanspreekt moet je zeker verder lezen!

Je taken als sous-chef:

Dagelijkse keukenwerkzaamheden
Verantwoordelijkheid dragen voor de organisatie van de keuken
Bestellingen plaatsen en de voorraad beheren
Leiding geven aan een team

Idealiter heb je dit profiel:

Ervaring als kok
Verantwoordelijkheidsgevoel
Leidinggevende capaciteiten
Nederlandstalig zijn is een plus
Je gaat dynamisch en creatief te werk

Het type contract en verloning valt te bespreken.

Heb je interesse? Dan horen we graag van je!

Neem contact op met onze chef-kok Myriam, via myriam@coeurcatering.be of 0476 44 94 70

Meer info over STAMcafé op http://stamcafe-gent.be.


17.05.2021

STAMcafé gooit de deuren weer open


Onze vrienden van STAMcafé hebben de lokroep van de lentezon niet gemist! Om jullie met volle teugen te laten genieten van het ontluikende lenteweer, hebben ze een nieuw concept in petto: genereus gevulde picknickmanden om mee te nemen. Met deze manden kan je jezelf en je bubbel tegoed doen aan een heus culinair festijn in de buitenlucht – bijvoorbeeld op het grasveld van de Bijlokesite, op de groene oevers langs de Coupure of simpelweg in je eigen tuin.

In de propvolle manden vind je werkelijk alles om je buikje rond mee te eten: twee bagels met porchetta, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas, hummus met flatbread, hartige popcorn, cashewnoten en gemarineerde olijven en nog veel, veel meer als toetje en als drankje. Bovendien is er ook een klassiek picknickdekentje inbegrepen in de mand, zodat je picknick helemaal picture perfect is. Je kan de manden nu bestellen en afhalen bij je geliefde STAMcafé.


23.03.2021

Haal Coeur Catering in huis met Pasen!