animation

Vanaf vrijdag 19/6 verwelkomen we u op onze laatste vestiging: STAMCafé! Verwacht u aan een zonnig terras met uitzicht over de befaamde Bijlokesite in hartje Gent. Geniet van een verfrissende apéro en all-day breakfast & lunch om u tegen te zeggen. Om alles veilig en gezellig te houden, doen we dit 7/7 van 9u tot 22u. Let op: wie reserveert, is zeker van zijn of haar plaatsje (reservaties van meer dan 10 personen momenteel niet mogelijk) via Resengo. Tot vrijdag?


16.06.2020

Gaston komt (weer) uit zijn kot: 7/7 take-away!


Met een zwaar hart zetten we op 13 maart onze activiteiten integraal stopzetten door Covid-19. Maar…achter de schermen werd er naarstig werkt aan een reeks spannende projecten. Red Loft wordt deze zomer omgedoopt tot RestoRed, een gezellige zomerbar in Gentse en dé uitvalsbasis. Ook Gaston opende zijn deuren vroeger dan verwacht: sinds 9 juni verwelkomen we jullie 7/7 op het mooiste dakterras van Gent. Dat is niet alles: er is nog meer en beter nieuws. We voegen een geweldig nieuw project toe aan onze palmares: vanaf 19 juni drukken we onze stempel op STAMcafé: samen met Gaston en RestoRed ongetwijfeld uw nieuwe bestemming voor ontbijt, lunch en apéro.

Ondertussen gaan we met veel plezier en enthousiasme aan de slag met uw aanvragen: aarzel niet om ons te contacteren. Tot snel in het Gentse en omstreken?


04.06.2020

Rooftop bar & restaurant Gaston open vanaf 9/6


Vanaf 24/4 kan u elke vrijdag thuis genieten van onze culinaire voltreffers. Hoe? Surf naar www.gaston-gent.be, kies je favoriete delivery of takeaway menu en bestel vóór donderdag op www.gaston-gent.be/reservatie.

Takeaway tussen 15u en 20u bij Gaston, of laat je bestelling leveren in Groot-Gent (vind de PC online), eveneens tussen 15u en 20u.

Elk gerecht wordt bereid met liefde, oog voor lokaal en de nodige social distancing, dat spreekt!

Tot snel bij u of bij ons?


09.05.2020

Recept N°48


Vegan dumplings met Chinese kool en tandoori

 

Kneed 500 g bloem, 275 ml water, 20 g tandoori mix, 10 g zout en laat 30 minuten rusten. Snijd de Chinese kool, oesterzwam, sjalot fijn en stoof ze aan in de Gaston “Co&Oil” olijfolie. Rol het deeg heel fijn uit op een bebloemd oppervlak en steek het deeg uit in rondjes van 6 à 7 cm. Beleg vervolgens met de afgekoelde groentjes. Vouw het deeg dicht en druk de randen goed op elkaar. Bak de dumplings langzaam in arachideolie.


27.04.2020

Recept N°46


Naar aanleiding van de coronapandemie zet Coeur Catering met een zwaar hart al zijn activiteiten integraal stop en dit (voorlopig) tot 5 april 2020. Tijdens deze periode blijven we telefonisch en per mail bereikbaar en staan we allesbehalve stil. We gaan aan de slag met uw nieuwe aanvragen en herwerken bestaande voorstellen. Achter de schermen en in culinaire quarantaine maakt onze chef gretig gebruik van deze gelegenheid om nieuwe succulente creaties te ontwikkelen. Ook het dakterras van Gaston krijgt, net als de tuin van Red Loft, een fikse opfrisbeurt. Tot slot wordt de b&b Studio 17 in een fris, nieuw lentejasje gestoken.

Om onszelf de nodige ademruimte te bieden, staan we sneller dan ooit klaar om met uw nieuwe aanvragen aan de slag te gaan. We kunnen ze nu meer dan ooit gebruiken. Als we met ons allen samen de maatregelen naleven, we will #savethesummer. Samen op het opgefriste zonovergoten dakterras van Gaston. Vroege vogels kunnen nu alvast een plaatsje in de zon reserveren via de volgende link. Wie nu een waarde- of cadeaubon koopt t.w.v. minstens 75 euro, krijgt er nog eens een gratis aperitief bovenop.


Meer info? Eén adres: info@coeurcatering.be


09.03.2020

Coeur x Rhode