Pannacotta van aardbei en rabarber
Kan jij ook niet wachten tot ons zonovergoten dakterras terug is? Goed nieuws: het aftellen naar de zomer is officieel begonnen! Gaston heropent de deuren van zijn rooftop-restaurant op maandag 4 juli, twee maanden lang van maandag tot vrijdag. Om jullie alvast een voorproefje te geven van wat jullie kunnen verwachten, delen we graag een recept van ons kersverse zomermenu.
Ingrediënten:
Benefietdiner ten voordele van Oekraïne
We steken de slachtoffers uit Oekraïne graag een warm hart onder de riem door te doen waar we in uitblinken: lekker eten maken! Daarom organiseren we op vrijdag 8 april bij Gaston een benefietdiner ten voordele van Oekraïne. Ons doel? Minstens € 5.000,00 ophalen, dat we integraal schenken aan Consortium 1212.
Voor de gelegenheid tovert Coeur Catering een uitgebreid menu op tafel met het beste van de Oekraïense keuken en aangepaste dranken, gesponsord door Van den bussche Gent, Crabbelaer en SPA. De teams van Gaston en Coeur Catering werken die avond geheel vrijwillig om de opbrengst te verhogen!
Verwacht je aan een ongedwongen, culinaire avond met een uitgebreide apéro op het mooiste dakterras van Gent, gevolgd door een uitgebreid driegangenmenu en achtergrondmuziek uit Oekraïne. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een selectie wijnen en bubbels van Van den bussche Gent ter plaatse te kopen, waarvan de opbrengst eveneens volledig naar het goede doel gaat. Benieuwd naar het menu? Mail naar sebastiaan@coeurcatering.be.
Reserveer nu via sebastiaan@coeurcatering.be.
Recepttip: Carpaccio van coquille en rode biet
Licht, fris en snel: deze carpaccio van coquille en rode biet is het uitgelezen voorgerecht om de lente te verwelkomen.
Ingrediënten:
Coeur Catering zoekt versterking
De kop is eraf! En door de talrijke (uitgestelde) events is het momenteel drukker dan ooit. We zijn dan ook op zoek naar heel wat enthousiaste medewerkers om keer op keer een geslaagd event neer te zetten!
Coeur Catering drukt intussen al meer dan twintig jaar met veel enthousiasme zijn stempel op de cateringwereld. Onze baseline is catering with a heart: we hebben een groot hart voor onze medewerkers en klanten, voor creativiteit, voor duurzame producten en processen en voor vernieuwing. Coeur Catering is actief als vaste partner van Gaston Gent, Muziekcentrum de Bijloke, STAMcafé & STAMmuseum, en werkt daarnaast als preferred catering partner op diverse locaties doorheen België.
Ben jij een echte teamplayer en heb je zin om deel uit te maken van een van de beste cateraars van het land? Ben je dynamisch en heb je pakken energie die je graag wil delen met je team? Heb je een hart voor Gent, food, cultuur en een inspirerende werkomgeving? Tot slot, klinken hospitality en beleving je als muziek in de oren? Dan is Coeur Catering misschien wel iets voor jou!
We zijn momenteel op zoek naar chefs, all-round logistiek medewerkers en zaalverantwoordelijken. Interesse? Ontdek hier al onze vacatures: lees meer.
Recepttip: Tempura van bloemkool met tomatenaioli
Inspiratie voor een heerlijk, hedendaags veganistisch hapje? Dan komt dit handige recept voor tempura van bloemkool met tomatenaioli als geroepen.
Ingrediënten:
– 1 gewassen bloemkool, verdeeld in grote bloemkoolroosjes
– 140 gr IJSKOUD water (met ijsblokken)
– een handvol cresse
Voor het tempurabeslag:
– 60 g rijstmeel
– 35 gr maïzena
– 2 el milde paprikapoeder mild
– 2 el gerookte paprikapoeder
– 2 el komijnpoeder
– 1/2 el lookpoeder
– een stevige snuif cayennepeper
– een handvol gerookt zout
Voor de tomatenaïoli:
een portie plantaardige mayo (1/2)
zongedroogde tomaten met sap (1/2)
Bereiding:
Meng alle ingrediënten voor het tempurabeslag. Voeg het ijskoude water toe en meng met een klopper. Haal de bloemkoolroosjes door het tempurabeslag. Frituur vervolgens op 180°C tot de roosjes mooi krokant zijn. Werk nadien af met gerookt zout. Meng de ingrediënten voor de tomatenaïoli. Werk af met cresse. Smakelijk!
House of Weddings kwaliteitslabel
Wist je dat Coeur Catering officieel houder van het House of Weddings kwaliteitslabel is? Een onvergetelijk trouwfeest? Yes, we can! En dat mag geweten zijn. Het House of Weddings kwaliteitslabel is dé bekroning van de meest ervaren en betrouwbare huwelijksleveranciers in België. Omdat ons team nu eenmaal elk detail tot in de puntjes verzorgt – bloemenveld incluis.
Credits: fotografie @audreynaessensfotografie, planning @audreynaessensfotografie & @houseofsie, styling @houseofsie, bloemen @tbloemt
Feeërieke wintertrouw
Winter weddings are the best! Niets zo feeëriek als een winterse tafelsetting. Weet je niet hoe te beginnen aan je onvergetelijke wintertrouw? Laat je leiden door onze getalenteerde wedding planner. Ons ervaren event team buigt zich over alle details en elk onderdeel van je trouwfeest, zodat niks aan het toeval wordt overgelaten op dé dag van je leven. Laat die trouwklokken maar luiden.
Photo credit: @degrootebloemen
Cadeautip: giftvoucher van STAMcafé
Hoor de huwelijksklokken luiden!
Grootse plannen voor 2022? Dat treft, wij ook! Want als we de huwelijksklokken horen luiden, zijn we in ons element bij Coeur Catering. Van intimistische tafeldecoratie tot adembenemende outdoor settings die baden in stijlvolle grandeur, onze ploeg maakt gegarandeerd jouw droomdag waar, tot in de puntjes.
Weet je niet goed waar te beginnen? Wel, first things first: maak een afspraak met ons ervaren event team. Onze gedreven wedding planner gidst je door de hele event flow, zodat je geen enkel detail over het hoofd ziet.
Photo credits: @elkevdende. Organisatie & styling @tabloomargot. Set-up in samenwerking met @yesitsyou_events
Kersttip: doe een bon van Gaston cadeau
Een gegarandeerd geslaagde cadeautip voor je lief, ma of BFF? Met een cadeaubon voor rooftopbar en -resto Gaston maak je iedereen blij.
Gaston heeft alles in pacht voor memorabele lunch of diner op maat van ieders wensen: een gezellig interieur en een uniek terras met het meest genereuze uitzicht van Gent. Tel daar de heerlijke keuken van onze chef Wim bovenop en daar wordt gegarandeerd iedereen vrolijk van.