Nu het stof van de jaarwisseling gaan liggen is kijken we met rooskleurige blik vooruit naar Valentijnsdag. Om deze hoogmis voor geliefden op hartverwarmende wijze in te kleden, zorgen we voor een heerlijk driegangenmenu, Valentino in Quarantino, met zowel een klassieke als vegetarische invulling, amuses en tal van supplementen. Ben je echter happy single, van de polyamoureuze overtuiging of heb je simpelweg zin om jezelf en je bubbel culinair te laten verwennen? Niet gevreesd: ons rijkgevuld menu is voor iedereen beschikbaar, en zal bij iedereen voor een lichtpuntje zorgen tijdens deze barre wintermaanden.
Wanneer we de gerechten op dit menu overlopen beginnen we al spontaan te watertanden: wat dacht je van de tongrolletjes in een bisque van Noordzeegarnaal, venkel en zeekraal, of de tagliata van gelakte Pluma Iberico met “Dewars 12 years” vergezeld door patatas bravas met gebrande rozemarijn? Om nog maar te zwijgen van de vegetarische bouillabaisse met venkel, zeekraal en saffraan die we voor de vegetariërs in petto hebben, of van de Valentijnsoesters die we als supplement aanbieden.
Met dit spraakmakende menu, dat zowel een klassieke als vegetarische invulling krijgt, overladen we je niet enkel met smaak: we zorgen er ook voor dat je in alle comfort en gemak het menu met alles erop en eraan in huis kan halen, zodat je enkel nog de gerechten moet opwarmen, je tafel moet dekken en je geliefde gepaaid houden. Je kan het menu afhalen aan onze Coeur Drive-in, en we geven de gerechten mee in recycleerbare verpakkingen met een menukaart en voldoende uitleg om ze thuis op je eigen tempo af te werken.
Amuses
Hummus van rode biet en feta met breekbrood
Spicy dumpling met aubergine en gepekelde bloemkool
Taco met gebrande maïs, edamame en rode ui
Voorgerecht
Tongrolletjes in een bisque van Noordzeegarnaal, venkel en zeekraal
Veggie voorgerecht
Tarte tatin van Balegems witloof en zoete aardappel met biologische geitenkaas Le Larry en hazelnoot
Hoofdgerecht
Tagliata van gelakte Pluma Iberico met “Dewars 12 years” en patatas bravas met gebrande rozemarijn
Veggie hoofdgerecht
Vegetarische Bouillabaisse met venkel, zeekraal en saffraan
Dessert
Tiramisu Belge met La Chouffe koffielikeur, speculoos en Conference peer
Reserveren kan t.e.m. 8 februari via info@coeurcatering.be
* Klassiek menu met amuses vooraf | €60,00 |
* Vegetarisch menu met amuses vooraf | €55,00 |
Supplementen
* Vier garnaalkroketten met citroen en peterselie | €20,00 |
* Vier Valentijnsoesters met vinaigrette van Jalapeñopepers, rode ui, rode wijnazijn, koriander, limoen en lente-ui | €12,00 |
* Extra tussengerecht: Toast boschampignons met zwarte look, selder en Parmezaanse kaas | €9,00 |
Afhalen kan aan de Coeur drive-in: Molenwalstraat 25A – 9030 Mariakerke
Je kan hier met de wagen (of de bakfiets) gemakkelijk oprijden en ze helpen je met alles in te laden en geven graag een woordje uitleg.
* Afhaalmomenten
Zaterdag 13 februari van 10:00 tot 18:00
Zondag 14 februari van 10:00 tot 12:00