animation

Coeur Caterings Kerst- en eindejaarsmenu

 

PLAATS HIER JE BESTELLING.

 

Om tijdens de eindejaarsperiode van dit bijzondere jaar voor een broodnodig lichtpunt te zorgen, pakken we uit met een groots opgezet viergangenmenu. Het is de uitgelezen kans om een gezellig en intiem kerst- of oudejaarsdiner met je familie of bubbel op poten te zetten, met allerlei verrassende gerechten die hoge ogen zullen gooien.

Met dit spraakmakende menu, dat zowel een klassieke als vegetarische invulling krijgt, overladen we je niet enkel met smaak: we zorgen er ook voor dat je in alle comfort en gemak het menu met alles erop en eraan in huis kan halen, zodat je enkel nog de gerechten moet opwarmen, je tafel moet dekken en je bubbel goedgeluimd houden.

Voor wie de morning after wat langer in bed wil blijven en zonder veel moeite het culinaire genot wil verder zetten voorzien we een good old “koude plat” in Coeur-style.

Je kan het menu thuis laten bezorgen of afhalen. We geven de gerechten mee in recycleerbare verpakkingen met een menukaart en voldoende uitleg om ze thuis op je eigen tempo af te werken en op te warmen. Met je eigen serviesgoed, glaswerk en decoratie geef je er op tafel nog je eigen persoonlijke toets aan. Voor de amuses hoef je de handen niet uit de mouwen te steken: die krijg je kant en klaar mee, opgediend in prachtig porselein.

Viergangenmenu met amuses

  • Amuses
    Kort gegaarde kreeft, Thai style, met kokosmelk en citroengras.
    Macarons van framboos met Le Larry’s biologische geitenkaas, afgewerkt met yuzu en crunch van zwarte olijf.
    Hoevekip met rode ui, edamame, groene kruiden en oestermayonaise.

    Veggie-variant:
    Macarons van framboos met Le Larry’s biologische geitenkaas, afgewerkt met yuzu en crunch van zwarte olijf.
    Cold Thai style soep met groenten, kokosmelk en citroengras.
    Pannacotta van parmigiano met beukenzwam en een crunch van cèpes.

    Voor op de tafel: flatbread met hummus & hennepzaad.

     

  • Voorgerecht
    Tataki van Schotse zalm, in een korst van garam massala. Met rode en gele bietjes afgewerkt met vadouvandressing.

    Veggie-variant:
    Crème van zoete aardappel met ras el hanout, een couscous van bloemkool en gegrilde broccolini met misodressing.

  • Tussengerecht
    Velouté van pompoen met krokante zaden en groene kruidenolie, en brood van het Gentse Compaan met “goei” boter.

     

  • Hoofdgerecht
    Filet van hert met gratin dauphinois en een crème van wortel, gegaarde aardpeer en chantenay.

    Veggie-variant:
    Dumplings van rode paprika in een jus van aardpeer, met gegaarde wintergroenten en boschampignons.

  • Dessert
    Bloembakje met chocoladen “aarde” en framboos, afgewerkt met gemarineerde sinaasappel.

     

Good old “koude plat” Coeur-style

  • Hummus met tahin en groene kruidencrunch.

  • Gravad lax van Schotse zalm met gepekelde groentjes en dillemayo.

  • Gepofte rode en gele biet met zure room, feta en cresse.

  • Terrine van buikspek met een crème van Mimolette en mosterdzaad.

  • Aardappelsalade met gerookte makreel en bieslook.

  • Caesar salad met ansjovismayo en gefruite kappertjes.

  • Assortiment ovenvers brood van het Gentse Compaan met “goei” boter.

Praktisch & prijzen

Reserveren kan via info@coeurcatering.be

 

* Klassiek viergangenmenu met amuses vooraf: €65,00

* Vegetarisch viergangenmenu met amuses vooraf: €60,00

SUPPLEMENTEN EN WIJNSELECTIE (bubbels en witte wijn worden gekoeld meegegeven)

* 12 geopende oesters met Bloody Mary: €25,00

* 10 kleine huisbereide garnaalkroketjes met citroen: €15,00

* Good old “koude plat” Coeur-style: €30,00
* Champagne Gaston Chiquet Sélection Brut: €35,00

* Prosecco Scavi & Ray DOC Brut: €15,00

* Fleur du Sud – Chardonnay – Pays d’Oc: €12,50

* Wijngoed Rhode – Souvignier gris – Gontrode (Be.): €22,00

* Creusefond – Chardonnay – Meursault – 2017 (Fr.): €30,50

* Quattro Conti – Primitivo – Puglia (It.): €12,50

* Al Limite – Chianti Classico – Sangiovese – Toscane – 2016 (It.): €16,50

* Château Lagrange – Merlot – Pomerol – 2015 (Fr.): €40,00

 

Afhalen kan aan de Coeur drive-in: Molenwalstraat 25A – 9030 Mariakerke
Je kan hier met de wagen (of de bakfiets) gemakkelijk oprijden en ze helpen je met alles in te laden en geven graag een woordje uitleg.

Levering kost €15,00 en is mogelijk in Gent en omstreken.

Afhaal- en levermomenten

24 december van 11u00 tot 18u00
25 december van 10u00 tot 12u00
31 december van 11u00 toto 18u00

Waarborg voor de porseleinen recipiënten van de amuses: €20,00

Dit kan worden teruggebracht op hetzelfde adres op 2, 4 en 5 januari tussen 10u00 en 18u00. Als je het liever houdt, kan dat ook.