animation

Voor het vijfde jaar op rij stonden we in voor het nieuwjaarsfeest van Maria Middelares met een walking dinner voor 900 gasten. Ook dit jaar in een geslaagde samenwerking met onze partners in crime LEVI en Clouds – laat 2019 maar komen!


04.02.2019

Flanders Expo Receptie


TA-DAH! Zo deden we voor Perrigo met een diner spectacle onze blijde intrede in de Oude Vismijn. En dat in opdracht van Fast Forward Events, waar we al jarenlang constructief en positief mee samenwerken.


14.01.2019

Recipe N°39


Coeur Catering trapt 2019 af met een nieuw lunchconcept. Onder de noemer Petites Coupures serveert Coeur Catering elke werkdag gezonde, lichte powerlunches in de Gentse collaborative workspace Ampla House. Petites Coupures suggereert een beknopte maar verrassende kaart en verwelkomt iedereen – leden én niet-leden – in een high-standard kader. Buiten de kantooruren en in het weekend wordt Ampla House verhuurd voor privé-events tot 100 personen, met Coeur Catering als exclusieve cateraar.

#happypeoplemakegreatfood


03.01.2019

Barco, dé state-of-the-artlocatie voor je bedrijfspresentatie


Happy people make great food. All year long!

Best wishes and Happy New Year!

#happypeoplemakegreatfood


20.12.2018

Wedding at Gaston


Zo trots dat ons team dit event voor VENUEZ in samenwerking met Sam D’Huyvetter van Pleasures Boutique tot een goed einde heeft kunnen brengen: top samenwerking!

#happypeoplemakegreatfood


26.11.2018

Recipe N°38