animation
Vegetarische vol-au-vent

Ingrediënten:
250 g sjalot
250 g knolselder
250 g kastanjechampignons
250 g shitake
250 g oesterzwam
250 g quornblokjes
melk
room
truffelpasta

Stoof de sjalotjes aan in boter. Voeg hier de knolselder en quorn aan toe. Bak de champignons mooi bruin in boter en kruid af met peper en zout. Meng alles en blus met room of melk en room (50/50 mengeling) tot ze net onderstaan. Laat de saus even inkoken, kruid daarna verder af met truffelpasta, peper en zout. Indien nodig kan de saus gedikt worden, echter als deze met pasta gegeten wordt is dat niet echt nodig, dan dikt de saus automatisch.

22.07.2019

Recipe N°40


Naar jaarlijkse traditie heeft Coeur Catering naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag op 11 juli een walking dinner mogen verzorgen voor de Vlaamse Delegatie in Parijs voor 300 genodigden in het prachtige historische kader van Chambre de Commerce et d’Industrie vlak bij de Arc de Triomphe, waarbij we het beste van de Vlaamse keuken hebben kunnen aanbieden.
Ook in het Noorden van Frankrijk in het Musée de Flanders in Cassel deed Coeur Catering een walking dinner voor 250 gasten in de prachtige tuin met een vergezicht op de omgeving naar aanleiding van de nieuwe expositie rond de Vlaamse Meesters die daar van start gaat, en dit met aangepaste gerechtjes zoals Rubens’ Mooie Meid en een biertje Van Eyck.

08.07.2019

Rooftop Gaston luidt de zomer in met wervelende start


Coeur Catering en Fast Forward Events hostten de Grimbergen Experience Days en zorgden samen voor een geslaagd event met een sfeervol diner bij kaarslicht. Aangepaste hapjes deden de favoriete drank op het evenement nog beter smaken.


24.06.2019

Zomer Gaston 2019


Coeur Catering is vanaf heden een toonaangevende b2b-eventlocatie rijker: Red Loft, een textielfabriek van circa 1900 nabij Dok Noord, werd jaren uitgebaat door het warme koppel Gina en Serge. Nu zetten  wij onze schouders onder deze verborgen parel in de Gentse binnenstad. Samen met huiscateraar Kelly de kok verwelkomen we je in een inspirerende ruimte die nu eens voor twee dan weer voor wel 130 personen afgehuurd en ingevuld wordt.


03.06.2019

Verras je vrienden en familie met Gaston-cadeaubon


Eind vorige maand vierden we mee het 25-jarig bestaan van The Reference in back to the nineties-thema. Feestzaal De Lux voerde je meteen weer mee naar tijden van weleer met Bacardi Breezer-aperitief, een walking dinner voor 240 personen en Calippo’s als dessert.


20.05.2019

Flex jobs in zaal en keuken