animation
Gravad lax by Gaston

Ingrediënten:
500 g zalmfilet
250 g zeezout
125 g suiker
5 stuks citroen sap + zeste
3 stuks limoen sap + zeste
1 grote bos dille
2,5 dl Bombay Sapphire
1,25 dl Fever Tree Indian Tonic
20 g roze peperbollen

Vraag aan jouw vishandelaar om de zalmfilet deepskin te ontvellen, zodat het overtollig vet weggesneden is. Meng alle ingrediënten voor de marinade en marineer de zalm gedurende 48 uur onder gewicht in de koeling. Haal de zalm uit de marinade en spoel deze goed af. Versnijd naar wens in carpaccio, tartaar of balk. Werk af naar keuze met gemarineerde komkommer, structuren van rode biet, gel van yuzu, zeste van pompelmoes en erwtencress.

15.07.2019

Vlaamse Feestdag in Parijs


Afgelopen maandag was het eindelijk zover: we openden officieel de deuren van het zaligste dakterras van Gent en omstreken. Ook dit jaar waren jullie in grote getale en met veel enthousiasme aanwezig. Samen met onze vele partners zette Coeur Catering zijn beste beentje voor opdat geen enkele genodigde dorst of honger leed. En het mag gezegd worden, de sfeer zat goed. Boutique Musique stond in voor de good vibes, de laatavondzon zorgde voor dat zalige zomergevoel. Wil jij ook genieten van een zonovergoten aperitief of lunch op ons terras? Dakrestaurant en rooftop bar Gaston is nog open tot eind augustus. Reserveer jouw tafeltje hier online!


01.07.2019

Grimbergen Experience Days


Dakrestaurant Gaston stoomt zich klaar voor een zalige zomer en doet dit met een fonkelnieuwe menukaart. Wat dacht je van een prikkelende Thaise rundersalade met chili of een verfrissende Gravad lax? Ontdek deze en tal van andere heerlijke gerechten die je helpen het hoofd koel te houden tijdens elke zomerpiek hier. Kan je alvast niet meer wachten? Reserveer jouw tafeltje op onze pop-up rooftop hier online.


10.06.2019

Coeur Catering blaast nieuw leven
in Red Loft


De zomer nadert met rasse schreden en dat betekent wat ons betreft maar één ding: zalig zomeren met een lichte lunch, een dorstlessende aperitief, of een spelletje petanque in onze pop-up rooftop bar Gaston. Dit jaar heb je geen excuus meer om met een pitstop te maken op het mooiste dakterras van Gent. Dankzij de nieuwe Gaston-cadeaubon, verras en verwen jij vrienden en familie met een heerlijk culinair moment, inclusief zicht op de Arteveldestad. Meer weten? De Gaston-cadeau bestel je in een handomdraai online op gaston-gent.be.


27.05.2019

Back to the nineties met The Reference


Ben je op zoek naar een fijne flex job in een culinair kader? Of je nu meester over de zaal bent of koning in de keuken: wij hebben jou nodig! Ervaring niet vereist, goesting des te meer!

Wat wij voor jou in de aanbieding hebben:

– flexibele planning en uren
– een aangename werkomgeving
– werken in een vlot sociaal team op de tofste locaties
– een aantrekkelijk loon
– flex jobs voor een langere periode zijn mogelijk (vb één tot enkele weken in de zomerperiode als afwisseling voor een job als leerkracht is mogelijk)

Interesse? Mail dan naar flex@coeurcatering.be. We leggen graag een moment vast om met jou af te spreken!

Ken je iemand die geïnteresseerd is? Laat het haar/hem/X dan zeker weten  We horen het graag via flex@coeurcatering.be.


13.05.2019

Inhuldiging sporthal Arteveldehogeschool