animation

Plet de kikkererwten tot een zachte crème met hazelnootmelk en vadouvan. Pof de rode en gele bieten op 200° in de oven tot ze beetgaar zijn. Pel en snij in stukken. Vermeng met witte wijnazijn, bieslook en dragon.

Voor de panissekroketjes: meng 500g water met 30g olijfolie en 4g zout en verwarm tot het lauw is. Voeg al kloppend 125g kikkererwtenbloem toe. Laat het mengsel indikken en verdampen tot een vaste massa. Giet op een ingevette bakplaat en laat opstijven. Snij en frituur op 180°C. Werk af met gepekelde rode ui, gepofte boekweit en crunch van gedroogde zwarte olijf.


15.04.2019

Gaston Zomeropening


Vorig jaar bood Gaston bij elke gang op hun restaurantkaart voor het eerst ook een veganistisch gerecht aan. Het bleek een geslaagd initiatief in samenwerking met Try Vegan, een campagne van EVA en BE Vegan die iedereen die de vegan keuken wil ontdekken inspireert en begeleidt naar een mens-, dier- en milieuvriendelijkere levensstijl. Deze zomer zullen de vegan gerechten dan ook opnieuw op de Gaston-kaart verschijnen.


01.04.2019

Coeur Catering x St. Germain


Coeur Catering werkt vanaf nu samen met Foodsavers, een Gents initiatief dat voedseloverschotten uit de regio recupereert en herverdeelt. Op twee jaar tijd slaagden ze er al in om duizend ton aan voedseloverschotten weg te schenken aan mensen in armoede – samen goed voor 530.821 maaltijden.


11.03.2019

Eventlocatie in de kijker: Red Loft


Voor het vijfde jaar op rij stonden we in voor het nieuwjaarsfeest van Maria Middelares met een walking dinner voor 900 gasten. Ook dit jaar in een geslaagde samenwerking met onze partners in crime LEVI en Clouds – laat 2019 maar komen!


04.02.2019

Flanders Expo Receptie


TA-DAH! Zo deden we voor Perrigo met een diner spectacle onze blijde intrede in de Oude Vismijn. En dat in opdracht van Fast Forward Events, waar we al jarenlang constructief en positief mee samenwerken.


14.01.2019

Recipe N°39