animation

Zo trots dat ons team dit event voor VENUEZ in samenwerking met Sam D’Huyvetter van Pleasures Boutique tot een goed einde heeft kunnen brengen: top samenwerking!

#happypeoplemakegreatfood


26.11.2018

Recipe N°38


Tijd voor warme winterse sferen en lekker eten met Rituals Cosmetics in opdracht van WE MAKE YOU HAPPY.

#happypeoplemakegreatfood


12.11.2018

H&M x Moschino


Lamsköfte met pistache – taboulé van bulgur

500 gr lamsgehakt (100%) / 1 el. fijngehakte sjalot / 20 gr grof gehakte pistachenoten / 1 teentje look, heel fijn versnipperd / 2 el. fijngehakte bladpeterselie / 2 el. verse gehakte koriander (+ wat extra grof gehakt als afwerking) / 1 tl.  gemalen komijn / 1 tl. gemalen koriander / peper en zout / ½ tl. chiliflakes / houten stokjes, even geweekt in water

100 gr bulgur / 200 gr groentebouillon / ½ komkommer / 15 gele kerstomaatjes / 15 rode kerstomaatjes / ½ bundel platte peterselie / ½ bundel munt / ½ gekonfijte citroen / olijfolie / baharat* / 2 el. gehakte dadels / 1 granaatappel

 

Meng alle ingrediënten voor de lamsköfte goed. Breng stevig op smaak (lamsgehakt is mager en flets van zichzelf). Maak er met vochtige handen köfte van en spies op een vochtig stokje. Plaats op een in geolied bakplaat, bedruip licht met wat olijfolie en bak 7 minuten in een hete oven (210°C). Haal ze uit de oven en bedruppel met wat extra olijfolie en wat fijngehakte koriander.

Kook de groenten bouillon en giet over de bulgur. Dek meteen af met plastic folie en laat wellen. Snij ondertussen komkommer (niet het middelste natte gedeelte) in kleine blokjes en halveer de tomaatjes. Hak de kruiden fijn en de schil van de gekonfijte citroen zo fijn mogelijk.

Controleer de bulgur qua gaarheid en laat even afkoelen. Voeg dan de groenten, kruiden, gekonfijte citroen en dadels toe. Kruid royaal met peper, zout en baharat. Maak lekker smeuïg met kwaliteitsvol olijfolie. Werk bovenaan af met de granaatappelpitjes.

 

* Baharat kan je kopen of heel gemakkelijk zelf maken! Meng 4 tl paprikapoeder, 3 tl zwarte peper, 1 tl kaneel, 3 tl korianderpoeder, 2 tl komijnpoeder, 1 tl gemalen kardemom en 2 tl zout.


29.10.2018

Supernova at Meetdistrict


Met de Coeur Culinair in de natuur: wat een avontuur! Tweedaagse catering op een van de mooiste plaatsen van België: Manufacture de Malmedy i.s.m. DAFT Studios – DO WE LOVE OUR JOB!


15.10.2018

Cafellini at Film Fest Gent


Een kleurrijk verjaardagsfeest dat we met plezier mochten organiseren!

Op zoek naar een cateraar?
Aarzel niet om ons te contacteren: info@coeurcatering.be

#happypeoplemakegreatfood


02.10.2018

Heart of Tuscany