animation

Ben je op zoek naar een fijne flex job in een culinair kader? Of je nu meester over de zaal bent of koning in de keuken: wij hebben jou nodig! Ervaring niet vereist, goesting des te meer!

Wat wij voor jou in de aanbieding hebben:

– flexibele planning en uren
– een aangename werkomgeving
– werken in een vlot sociaal team op de tofste locaties
– een aantrekkelijk loon
– flex jobs voor een langere periode zijn mogelijk (vb één tot enkele weken in de zomerperiode als afwisseling voor een job als leerkracht is mogelijk)

Interesse? Mail dan naar flex@coeurcatering.be. We leggen graag een moment vast om met jou af te spreken!

Ken je iemand die geïnteresseerd is? Laat het haar/hem/X dan zeker weten  We horen het graag via flex@coeurcatering.be.


13.05.2019

Inhuldiging sporthal Arteveldehogeschool


Cœur Catering mocht de catering verzorgen van een prachtig initiatief waar we met veel trots onze schouders onder zetten: het Gala van de Zorgwerkgever. We serveerden voor de gelegenheid stoverij met frietjes met een Coeur Catering twist. Zo’n vijfhonderd genodigden uit de zorgsector maakten hun opwachting in de Gentse Eskimofabriek voor een unieke avond en lieten zich verrassen door onze versie van deze Vlaamse klassieker. Onze partner-in-crime Clouds zorgde ervoor dat niet enkel de gasten straalden maar ook de betoverende setting.


29.04.2019

Award: Beste eventcateraar van het land


Plet de kikkererwten tot een zachte crème met hazelnootmelk en vadouvan. Pof de rode en gele bieten op 200° in de oven tot ze beetgaar zijn. Pel en snij in stukken. Vermeng met witte wijnazijn, bieslook en dragon.

Voor de panissekroketjes: meng 500g water met 30g olijfolie en 4g zout en verwarm tot het lauw is. Voeg al kloppend 125g kikkererwtenbloem toe. Laat het mengsel indikken en verdampen tot een vaste massa. Giet op een ingevette bakplaat en laat opstijven. Snij en frituur op 180°C. Werk af met gepekelde rode ui, gepofte boekweit en crunch van gedroogde zwarte olijf.


15.04.2019

Gaston Zomeropening


Vorig jaar bood Gaston bij elke gang op hun restaurantkaart voor het eerst ook een veganistisch gerecht aan. Het bleek een geslaagd initiatief in samenwerking met Try Vegan, een campagne van EVA en BE Vegan die iedereen die de vegan keuken wil ontdekken inspireert en begeleidt naar een mens-, dier- en milieuvriendelijkere levensstijl. Deze zomer zullen de vegan gerechten dan ook opnieuw op de Gaston-kaart verschijnen.


01.04.2019

Coeur Catering x St. Germain


Coeur Catering werkt vanaf nu samen met Foodsavers, een Gents initiatief dat voedseloverschotten uit de regio recupereert en herverdeelt. Op twee jaar tijd slaagden ze er al in om duizend ton aan voedseloverschotten weg te schenken aan mensen in armoede – samen goed voor 530.821 maaltijden.


11.03.2019

Eventlocatie in de kijker: Red Loft