animation

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten.

Services

 

Naast zijn talrijke geliefde eigen feestlocaties, ontfermt Coeur Catering zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en inspirerende eventlocaties in heel België en ver daarbuiten. En toch bent u niet gebonden aan een vaste locatie uit hun aanbod, want Coeur Catering kan even goed een mobiele unit voorzien op eender welke locatie.

 

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten. Het Gentse cateringbedrijf kookt met liefde voor het product en met oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen. Want voor Coeur Catering is eten bovenal een beleving.

 

Naargelang je wensen, speelt Coeur Catering even graag in op culinaire trends als op traditie. Van eenvoudig tot gesofisticeerd, telkens met één rode draad: een scherp gevoel voor smaak en textuur, maar evenzeer voor etiquette en decoratie. Coeur Catering streeft naar duurzame catering die alle zintuigen prikkelt. Ongeacht je evenement, van incentive over sweet sixteen party tot huwelijksfeest, Coeur Catering garandeert een charmant verhaal met karakter.

 

Coeur Catering staat garant voor een uitstekende service en een persoonlijk verhaal. Van een charmant trouwfeest tot een groots business event, Coeur Catering streeft naar een cateringverhaal op maat.

 

Ecoeur

Coeur Catering gaat al jaren prat op een duurzame aanpak, een visie die vervlochten is in het DNA van het bedrijf. Sinds 2018 giet de cateraar al deze ambities in een concreet actieplan.

 

Zo is 40% van ons aanbod resoluut vegetarisch. Wanneer er gekozen wordt voor vlees of vis, is dit steeds biologisch en lokaal. Daar stopt het niet: Coeur Catering ambieert een voorloper te zijn op het gebied van terroir, seizoensgebonden en vegetarische cuisine. Onze missie is duidelijk: proactief food waste tegengaan om zo de ecologische voetafdruk te beperken.

 

Sinds 2018 formuleert Coeur Catering deze ambities in een concreet actieplan waar we elk aspect van de interne werking aan toetsen. We zijn resoluut plasticbewust in ons dagelijks reilen en zeilen en gaan voedselverspilling tegen door een resem van kleine en grote lokale initiatieven. In ons atelier of op verplaatsing kiezen we voor duurzame oplossingen, gaande van fietstransport over paperless tot alternatieve verpakkingen of optimalisatie van isolatie.

Onze kracht? Een gedreven team, jarenlange expertise, een creatieve kijk en een scherp oog voor perfectionisme. Het zijn voor Coeur Catering de pijlers van geslaagde catering. Nieuwsgierig? Ontdek onze laatste events onder Blog.