animation

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten.

Services

 

Naast zijn talrijke geliefde eigen feestlocaties, ontfermt Coeur Catering zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en inspirerende eventlocaties in heel België en ver daarbuiten. En toch bent u niet gebonden aan een vaste locatie uit hun aanbod, want Coeur Catering kan even goed een mobiele unit voorzien op eender welke locatie.

 

Coeur Catering streeft naar een verhaal op maat van zijn klanten. Het Gentse cateringbedrijf kookt met liefde voor het product en met oog voor detail, verfijnd en toch ongedwongen. Want voor Coeur Catering is eten bovenal een beleving.

 

Naargelang je wensen, speelt Coeur Catering even graag in op culinaire trends als op traditie. Van eenvoudig tot gesofisticeerd, telkens met één rode draad: een scherp gevoel voor smaak en textuur, maar evenzeer voor etiquette en decoratie. Coeur Catering streeft naar catering die alle zintuigen prikkelt. Ongeacht je evenement, van incentive over sweet sixteen party tot huwelijksfeest, Coeur Catering garandeert een charmant verhaal met karakter.

 

Coeur Catering gaat prat op een uitstekende service en een persoonlijk verhaal. Van een charmant trouwfeest tot een groots business event, Coeur Catering streeft naar een cateringverhaal op maat.

 

Onze kracht? Een gedreven team, jarenlange expertise, een creatieve kijk en een scherp oog voor perfectionisme. Het zijn voor Coeur Catering de pijlers van geslaagde catering. Nieuwsgierig? Ontdek onze laatste events onder Blog.